VerkkokirjahyllyAmmattikirjasto aina mukanasi

Missä vain, milloin vain:

Oman ammattialasi kirjallisuus verkkoyhteyden päässä: palvelussa on jo yli 400 ammattikirjaa.

Räätälöi palvelu:

Valitse taloushallinnon, verotuksen tai esimiestyön hylly, tai jokin juridiikan hyllyistämme. Voit tilata vaikka koko Verkkokirjahyllyn käyttöösi.

Löydä olennainen:

Monipuolinen hakutoiminto poimii osumat koko Verkkokirjahyllyn kirjavalikoimasta – tiedät, mistä tarvitsemasi tieto löytyy.

Pysy ajan tasalla:

Kirjahyllysi täydentyy jatkuvasti uusilla teoksilla niiden ilmestyessä.

Kokeile veloituksetta Tilaa hyllyjä Jo asiakas? Kirjaudu palveluun

Löydä oma erikoistumisalueesi

Jotta Verkkokirjahylly palvelisi parhaiten eri alojen ammattilaisten tiedontarpeita, olemme jakaneet sen teemoittain hyllyihin. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useiden hyllyjen yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn. Palveluun kirjaudut osoitteessa verkkokirjahylly.almatalent.fi.

Verkkokirjahyllyn hyllykokonaisuudet:

Verkkokirjahylly Taloushallinto
Taloushallinnon ammattilaisen hylly tarjoaa monipuolisen valikoiman ammattikirjoja erityisesti kirjanpidon, verotuksen, tilintarkastuksen ja rahoituksen aihealueilta.

Verkkokirjahylly Verotus
Jos olet verotuksen asiantuntija, valintasi on tämä. Verotuksen hyllystä löytyvät kaikki verotuksen osa-alueet alvista ennakkoperintään, tuloverotuksesta varallisuusverotukseen.

Verkkokirjahylly Julkisoikeus
Julkisoikeuden hylly sisältää teoksia mm. hallinto-oikeudesta ja perusoikeuksista sekä Kuntalaki-teoksen.

Verkkokirjahylly Siviilioikeus
Siviilioikeuden hyllystä löydät ammattisi kannalta oleelliset teokset mm. perhe- ja perintöoikeudesta sekä sopimus- ja vahingonkorvausoikeudesta.

Verkkokirjahylly Työoikeus
Kaiken tarvitsemasi työoikeudellisen materiaalin löydät työoikeuden hyllystä. Mukana on kirjoja sekä työoikeuden perusteista että työoikeudellisista erityiskysymyksistä.

Verkkokirjahylly Yritysoikeus
Yritysoikeuden hyllystä löydät yhtiö-, kilpailu- ja immateriaalioikeuden verkkokirjat. Myös markkinaoikeuteen liittyvät kirjat löytyvät täältä.

Verkkokirjahylly Esimiestyö
Esimiehille on tarjolla laaja valikoima ammattikirjoja esimiestyön ja johtamisen eri osa-alueilta. Arjen esimiestaitojen lisäksi hyllystä löytyy teoksia muutoksen johtamisesta, osaamisen johtamisesta ja viestinnästä.

Verkkokirjahylly Asuminen ja ympäristöoikeus
Asuminen ja ympäristöoikeus -hylly tarjoaa käyttöösi keskeiset asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvät juridiset teokset sekä ympäristöoikeuden perusteokset.

Verkkokirjahylly Perhe- ja perintöoikeus
Koko perhe- ja perintöoikeuden kentän kattava hylly sisältää niin teeman perusteokset kuin erityiskysymyksiäkin käsittelevät kirjat.

Verkkokirjahylly Rikos- ja prosessioikeus
Koko rikos- ja prosessioikeuden kentän kattava hylly sisältää niin teeman perusteokset kuin erityiskysymyksiäkin käsittelevät kirjat.

UUTUUS! Verkkokirjahylly Fiducia och annan finsk juridik på svenska
FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska on uusi ruotsinkielinen hylly Verkkokirjahylly-palvelussa. Uudessa hyllyssä on johtavien suomalaisten asiantuntijoiden kirjoittamia teoksia keskeisiltä oikeudenaloilta.

Verkkokirjahylly Arkisto
Tilaamalla Verkkokirjahylly Arkiston saat edullisesti käyttöösi kaikki ne kirjat, joiden ilmestymisestä on yli kuusi vuotta. Arkistosta löydät kaikkien aihealueiden vanhemman aineiston. Arkistosta hyötyy esimerkiksi tutkimustyötä tekevä tai muuten vanhempaa aineistoa tarvitseva.

Koko Verkkokirjahylly
Koko Verkkokirjahylly on ammattikirjallisuuden suurkuluttajan tai monialaisen organisaation valinta. Koko Verkkokirjahylly -lisenssillä saat käyttöösi Talentumin verkkokirjat kaikilta aihealueilta – myös arkistomateriaalin.

Hinnoittelu ja tilaaminen

Verkkokirjahyllyn käytöstä maksat vuosilisenssin. Tilaus jatkuu automaattisesti kestotilauksena tilausjakson päätyttyä.

Lisenssin hintaan vaikuttavat tilattujen hyllyjen sekä palvelukäyttäjien määrä.

Voit myös kokeilla hyllyä kätevästi ja maksutta: koekäyttötunnuksilla voit tutustua Verkkokirjahylly Arkiston sisältöön.

Tilaa haluamasi hylly käyttöösi

Jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä tai usean hyllyn liittämisestä yhden käyttäjän lisenssiin, ota meihin yhteyttä!