Suomen LakiKaikki laista, digitaalisesti

Yhdellä haulla kaikki:

– Lainsäädäntö: aihealueittain jaoteltuna ja toimitettuna, markkinoiden runsain viitemateriaali helpottaa tiedonhakua
– Esityöt: esityömateriaalia jopa 1940-luvulta asti
– Oikeuskäytäntö: kattava oikeuskäytäntökanta rikastuu syksyn 2017 aikana EIT:n tapauksilla
– Juridinen kirjallisuus: ammattikirjojen Verkkokirjahyllyn Arkisto käytössäsi

Palvelu päivittyy jatkuvasti. Tehokas hakutoiminto hakee koko palvelun sisällöstä ja näyttää hakutulokset osioittain (lainsäädäntö, esityöt, oikeuskäytäntö, kirjallisuus).

Hyödynnä ainutlaatuista Aikakonetta:

Suomen Lain Aikakone-toiminnolla näet säädökset sellaisina kuin ne olivat voimassa valitsemanasi ajankohtana.

Räätälöi palvelu Oma salkku -toiminnolla:

Kerää Omaan salkkuun kaikki se, mitä tarvitset usein.

Pysy ajan tasalla Säädös- ja tapausseurannan avulla:

Saat halutessasi joka arkipäivä sähköpostiisi Säädös- ja tapausseuranta -koosteen: uusimmat säädösmuutokset, hallituksen esitykset, valiokuntamietinnöt ja oikeustapaukset. Valitset itse oikeudenalat, joita haluat seurata.

Laajenna palvelua verkkokirjoilla:

Suomen Laki -palvelussa näet Verkkokirjahyllyn ammattikirjavalikoiman, josta sinulla on ilman eri veloitusta käytössäsi Arkisto (kirjat, joiden ilmestymisestä on vähintään seitsemän vuotta). Voit hankkia edullisesti käyttöösi minkä tahansa Verkkokirjahyllyn teemahyllyn – hyllyjä on yksitoista!

 

Tilaa Suomen Laki Kokeile veloituksetta Jo asiakas? Kirjaudu palveluun

Lainsäädäntö ja oikeuskäytäntö

Suomen Laki -palvelusta löydät Suomen voimassa olevat säädökset ajantasaisina. Säädökset on jaoteltu kategorioittain ja niihin on tiedonhaun tueksi toimitettu runsaat viitteet muuhun lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön. Kansallisen lainsäädännön lisäksi palvelussa on kattavasti EU-säädöksiä sekä Suomen tekemät verosopimukset. Palvelusta löydät esityömateriaalia jo 1940-luvulta asti. Kun haluat palata historiaan, Aikakone-toiminto näyttää säädökset sellaisina kuin ne olivat voimassa valitsemanasi ajankohtana.

Suomen Laki -palvelussa on korkeimman oikeuden ja korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisut vuodesta 1969 ja hovioikeuksien ratkaisuja vuodesta 2004 alkaen sekä markkinaoikeuden, vakuutusoikeuden, työtuomioistuimen, hallinto-oikeuksien ja keskusverolautakunnan ratkaisuja. Lisäksi löydät Euroopan unionin tuomioistuimen ja unionin yleisen tuomioistuimen suomeksi saatavilla olevat ratkaisut vuodesta 1995 sekä Kirjanpitolautakunnan yleisohjeet, päätökset ja lausunnot vuodesta 1974.

Uutta! Suomen Lain kattava oikeuskäytäntökanta täydentyy syksyn 2017 aikana EIT:n tapauksilla.

Verkkokirjallisuus

Palvelun hintaan kuuluu kattava kokoelma oikeustieteellistä ja muuta ammattikirjallisuutta verkkokirjoina. Saat käyttöösi Verkkokirjahyllyn Arkiston, joka sisältää noin 400 tittelin Verkkokirjahylly-palvelusta kaikki ne kirjat, joiden ilmestymisestä on vähintään seitsemän vuotta. Lisäksi voit laajentaa lisenssisi kattamaan muita Verkkokirjahyllyn hyllyjä tuoreimpine uutuuksineen. Juridiikan ammattilaista palvelevat erityisesti Verkkokirjahyllyn hyllyt Julkisoikeus, Siviilioikeus, Työoikeus, Yritysoikeus, Verotus, Asuminen ja ympäristöoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Rikos- ja prosessioikeus sekä ruotsinkielisen juridiikan hylly Fiducia och annan finsk juridik på svenska.

Juristikirje

Joka keskiviikko ilmestyvä maksuton Juristikirje kertoo alan ihmisistä, ilmiöistä ja asioista. Kuka vaihtoi työpaikkaa? Mitä ajattelevat alan vaikuttajat? Millaisia juristit ovat? Ja mitä muut juristeista ajattelevat?

Juristikirje tuntee suomalaisen juristin.

Tilaa Juristikirje

Suomen Laki -palvelun hinnat

Palvelun normaalihinta sisältää yhden henkilökohtaisen 12 kk:n käyttöoikeuden Suomen Laki -palveluun ja Verkkokirjahylly Arkistoon, Säädös- ja tapausseurantapalvelun ja Juristikirjeen. Tilaus jatkuu automaattisesti kestotilauksena tilausjakson päätyttyä.

1 käyttäjä 509,00 €
2 – 5 käyttäjää 423,00 € / käyttäjä
Yli 5 käyttäjää 379,00 € / käyttäjä

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Tilaa palvelu

Pyydä tarjous suuremmille käyttäjämäärille soveltuvasta organisaatiolisenssistä.

Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja palvelusta? Ota yhteyttä!