Suomen LakiKaikki laista, digitaalisesti

Yhdellä haulla kaikki:

Laki, oikeuskäytännöt, esityöt, kirjallisuus.

Räätälöi palvelu:

Kerää Omaan salkkuun kaikki se, mitä tarvitset usein.

Laajenna palvelua verkkokirjoilla:

Voit hankkia käyttöösi huippuasiantuntijoiden kommentaariteokset ja kattavan valikoiman muuta ammattikirjallisuutta.

Pysy ajan tasalla:

Saat joka arkipäivä sähköpostiisi Säädös- ja tapausseurantapalvelu -koosteen.

Lue, mistä alalla puhutaan:

Joka keskiviikko ilmestyvä maksuton Juristikirje kertoo alan ihmisistä, ilmiöistä ja asioista.

Tilaa Suomen Laki Kokeile veloituksetta Jo asiakas? Kirjaudu palveluun

Lainsäädäntö ja oikeuskäytäntö

Suomen Laki -palvelusta löydät kaikki Suomen voimassa olevat säädökset ajantasaisena. Kansallisen lainsäädännön lisäksi palvelussa on yli kuusisataa EU-säädöstä ja Suomen tekemät verosopimukset. Löydät palvelusta myös kumottuja säädöksiä helpon kalenteritoiminnon avulla.

Kansallista lainsäädäntöä on palvelussa kattavasti ruotsinkielisenä ja lisäksi palvelussa on englanninkielisiä säädöskäännöksiä. Säädösten yhteyteen on toimitettu viittaukset hallituksen esityksiin ja valiokuntamietintöihin. Perustuslakivaliokunnan lausunnot löydät vuodesta 2015 alkaen. Palvelussa on kaikki hallituksen esitykset vuodesta 1940 ja valikoituja esityksiä vuodesta 1919 alkaen.

Suomen Laki -palvelussa on korkeimman oikeuden ja korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisut vuodesta 1969 ja hovioikeuksien ratkaisuja vuodesta 2004 alkaen sekä markkinaoikeuden, vakuutusoikeuden, työtuomioistuimen, hallinto-oikeuksien ja keskusverolautakunnan ratkaisuja. Lisäksi löydät palvelusta Euroopan unionin tuomioistuimen ja unionin yleisen tuomioistuimen suomeksi saatavilla olevat ratkaisut vuodesta 1995 sekä Kirjanpitolautakunnan yleisohjeet, päätökset ja lausunnot vuodesta 1974.

Oikeuskäytäntö on linkitetty relevanttien lakipykälien lomaan. Luonnollisesti palvelussa tehtävät haut kohdistuvat myös oikeuskäytäntöön.

Verkkokirjallisuus

Palvelun hintaan kuuluu kattava kokoelma oikeustieteellistä ja muuta ammattikirjallisuutta verkkokirjoina. Saat käyttöösi Verkkokirjahyllyn Arkiston, joka sisältää noin 400 tittelin Verkkokirjahylly-palvelusta kaikki ne kirjat, joiden ilmestymisestä on yli kuusi vuotta. Lisäksi voit laajentaa lisenssisi kattamaan muita Verkkokirjahyllyn hyllyjä tuoreimpine uutuuksineen. Juridiikan ammattilaista palvelevat erityisesti Verkkokirjahyllyn hyllyt Julkisoikeus, Siviilioikeus, Työoikeus, Yritysoikeus, Verotus, Asuminen ja ympäristöoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Rikos- ja prosessioikeus sekä ruotsinkielisen juridiikan hylly Fiducia och annan finsk juridik på svenska.

Säädös- ja tapausseurantapalvelu

Palveluun kuuluvan Säädös- ja tapausseurantapalvelun avulla saat joka arkiaamu sähköpostiisi viestin uusimmista säädösmuutoksista, hallituksen esityksistä, valiokuntamietinnöistä ja oikeustapauksista. Valitset itse oikeudenalat, joita haluat seurata.

Juristikirje

Joka keskiviikko ilmestyvä maksuton Juristikirje kertoo alan ihmisistä, ilmiöistä ja asioista. Kuka vaihtoi työpaikkaa? Mitä ajattelevat alan vaikuttajat? Millaisia juristit ovat? Ja mitä muut juristeista ajattelevat?

Juristikirje tuntee suomalaisen juristin.

Tilaa Juristikirje

Suomen Laki -palvelun hinnat

Hinta sisältää 12 kk:n käyttöoikeuden Suomen Laki -palveluun ja Talentum Verkkokirjahylly Arkistoon, Säädös- ja tapausseurantapalvelun ja Juristikirjeen. Tilaus jatkuu automaattisesti kestotilauksena tilausjakson päätyttyä.

1 käyttäjä 509,00 €
2 – 5 käyttäjää 423,00 € / käyttäjä
Yli 5 käyttäjää 379,00 € / käyttäjä

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Tilaa palvelu

Pyydä tarjous suuremmille käyttäjämäärille soveltuvasta organisaatiolisenssistä.

Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja palvelusta? Ota yhteyttä!