Verkkokirjahyllyssä maaliskuussa ilmestyneet uutuudet

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 500 ammattikirjaa. Tutustu maaliskuun uutuuksiin!

Verkkokirjahyllyssä maaliskuussa ilmestyneitä

 

Henkilökohtaisen tulon verotus

Timo Räbinä, Matti Myrsky, Janne Myllymäki

Teos on henkilötulovero-oikeuden käsikirja. Runsaslukuiset esimerkit konkretisoivat käsiteltäviä kysymyksiä. Kirja soveltuu veroasioiden kanssa ammatillisesti tekemisissä olevien käyttöön samoin kuin vero-oikeuden oppikirjaksi.

Hyllyssä: Verotus

Lue lisää

 

Master data

Taru Väre

Kirja on tarkoitettu erityisesti liiketoiminnan kehitystehtävissä toimiville asiantuntijoille ja päälliköille keskikokoisissa ja suurissa yrityksissä sekä datanhallinnan ja IT-alan asiantuntijoille ja niille, jotka haluavat kehittyä datanhallinnan asiantuntijoiksi sekä informaatioteknologia-alan opiskelijoille.

Hyllyssä: Taloushallinto

Lue lisää 

 

Miljörättens grunder

Kai Kokko

Den här boken ger en överblick över miljörättens allmänna läror innefattande de olika sektorerna, så som vattenrätt, miljöskyddsrätt och plan- och byggrätt.

Hyllyssä: Fiducia

Lue lisää

Työoikeudellisen yhdistyksen vuosikirja 2018

Työoikeudellisen Yhdistyksen vuoden 2018 vuosikirjassa on neljä artikkelia ja yksi näkökulma-kirjoitus. Näkökulma-osasto on uutuus ja mukana vuosikirjassa ensimmäistä kertaa.

Hyllyssä: Työoikeus 

Lue lisää

 

Uudistuva perheyritys

Krista Elo-Pärssinen, Jarna Heinonen

Teos lisää ymmärrystä siitä, kuinka perheyritykset uudistuvat ja luovat arvoa yli sukupolvien. Uudistuminen on tasapainoilua perheen, omistajuuden ja liiketoiminnan tavoitteiden välillä.

Hyllyssä: Taloushallinto 

Lue lisää

 

Maaliskuussa Arkistoon siirtyneitä

Henkilökohtaisen tulon verotus

Työoikeudellisen yhdistyksen vuosikirja 2016-2017 

 

Tervetuloa käyttökoulutukseen!

Asiantuntijoidemme opastuksella löydät Fokuksen, Verkkokirjahyllyn ja Suomen Laki -hakupalvelun tärkeimmät toiminnallisuudet ja sisällöt. Käyttökoulutukset räätälöidään osallistujien kiinnostuksen ja tiedontarpeiden mukaan.

Kevään käyttökoulutusaamut löydät tästä: 
to 25.4. klo 9-10
pe 24.5. klo 9-10

Järjestämme koulutustilaisuudet Alma-talossa (Alvar Aallon katu 3 C, 00100 Helsinki). Ilmoittautumiset ja lisätietoja: kustannustoimitus@almatalent.fi

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja. Verkkokirjahyllyssä on yksitoista hyllykokonaisuutta – Työoikeus, Yritysoikeus, Julkisoikeus, Siviilioikeus, Asuminen ja ympäristöoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, Taloushallinto, Verotus ja Esimiestyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta.

Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useiden hyllyjen yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Lue lisää: