Verkkokirjahyllyssä kesäkuussa ilmestyneet uutuudet

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 500 ammattikirjaa. Tutustu kesäkuun uutuuksiin!

Verkkokirjahylly

Verkkokirjahyllyssä kesäkuussa ilmestyneitä:

Arvonlisäverotus käytännössä

Ritva Nyrhinen, Pekka Hyttinen, Kaisa Lamppu

Arvonlisäverotus käytännössä on selkeä ja kattava teos koko arvonlisäverotuksen kentästä ja sisältää lukuisia soveltamista helpottavia käytännön esimerkkejä.

Lue lisää

Hyllyssä: Verotus

Itseohjautuvuus tuli työpaikoille - mutta kukaan ei kertonut kuinka sellainen ollaan

Miia Savaspuro

Itseohjautuvuudesta on tullut modernin työelämän symboli. Itseohjautuviin organisaatioihin liitetään usein onnellisuuden narratiivi. Pomoja tai titteleitä ei tarvita, koska kaikki työskentelevät saavuttaakseen yhteisen, suuren unelman.

Lue lisää

Hyllyssä: Esimiestyö

Luontoisedut ja muut henkilökuntaedut verotuksessa

Seija Karttunen, Virpi Pasanen

Teos sisältää viimeisimmän tiedon luontoisetujen ja henkilökuntaetujen verotusta koskevista säännöksistä ja Verohallinnon uusista ohjeista sekä tuoreimmat ennakkoratkaisut ja verotuskäytännön.

Lue lisää

Hyllyssä: Verotus

Osakeyhtiön varojen käyttö - Kuka päättää, kuka vastaa?

Raimo Immonen, Seppo Villa

Teos auttaa määrittämään osakeyhtiön sallitun ja kielletyn varojen käytön rajaa.

Lue lisää

Hyllyssä: Yritysoikeus

Pelko pois – Kohti rohkeaa johtamista

Ira Lange, Kati Järvinen

Pelko pois – kohti rohkeaa johtamista rohkaisee kohtaamaan pelot suoraan ja näin pääsemään niiden yli. Se antaa käytännöllisiä vinkkejä, miten käsitellä pelkoa sekä yksilö- että työyhteisötasolla erityisesti muutostilanteissa.

Lue lisää

Hyllyssä: Esimiestyö

Työsuhteen päättäminen

Seppo Koskinen, Kimmo Nieminen, Mika Valkonen

Kirja on perusteellinen esitys työsuhteen päättämisen juridiikasta. Työsuhteen päättämistä käsitellään erikseen henkilökohtaisten, taloudellisten ja tuotannollisten syiden perusteella sekä koeaikana.

Lue lisää

Hyllyssä: Työoikeus

 

Arkistoon kesäkuussa siirtyneitä:

Arvonlisäverotus käytännössä

Luontoisedut ja muu henkilökuntaedut verotuksessa 

 

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja. Verkkokirjahyllyssä on yksitoista hyllykokonaisuutta – Työoikeus, Yritysoikeus, Julkisoikeus, Siviilioikeus, Asuminen ja ympäristöoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, Taloushallinto, Verotus ja Esimiestyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta.Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useiden hyllyjen yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Lue lisää: