Verkkokirjahyllyssä ilmestyneet uutuudet maaliskuussa 2020

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 500 ammattikirjaa. Tutustu maaliskuun uutuuksiin!

shutterstock_579660880

Johda tunneilmastoa

Jarkko Rantanen, Ira leppänen, Heikki Kankaanpää

Kirja opastaa tutkimusten ja esimerkkien kautta, miten työpaikan tunneilmastoa voidaan kehittää ja rakentaa menestystä ruokkiva tunneilmasto, jossa ihmiset voivat hyvin ja tuottavuus paranee.

Lue lisää

Hyllyssä: Esimiestyö

Miten johtaa ihmistä

Pekka Järvinen

Kokenut organisaatiopsykologi Pekka Järvinen on koostanut oppimastaan ja kokemuksistaan johtamisen mietekirjan, joka on avuksi myös tuleville johtajasukupolville.

Lue lisää

Hyllyssä: Esimiestyö

 

Kaipaatko vinkkejä Verkkokirjahyllyn käyttöön?


Seuraava käyttökoulutus pidetään to 16.4. klo 9-10

Järjestämme koulutustilaisuudet etäyhteydellä. Saat toimintaohjeet ilmoittautumisvahvistuksessa. Ilmoittautumiset ja lisätietoja: kustannustoimitus@almatalent.fi

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja. Verkkokirjahyllyssä on yksitoista hyllykokonaisuutta – Työoikeus, Yritysoikeus, Julkisoikeus, Siviilioikeus, Asuminen ja ympäristöoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, Taloushallinto, Verotus ja Esimiestyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta.Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useiden hyllyjen yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Lue lisää: