Verkkokirjahyllyssä helmikuussa ilmestyneet uutuudet

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 500 ammattikirjaa. Tutustu helmikuun uutuuksiin!

Verkkokirjahyllyssä helmikuussa ilmestyneitä

Määräajat ja saatavat työsuhteessa

Teos on käytännön käsikirja, jossa tarkastellaan keskeisissä työlaeissa säädettyjä määräaikoja, kuten koe- ja irtisanomisajan sekä yhteistoimintalaissa tarkoitetun neuvotteluajan laskemista sekä erilaisten velvoitteiden täyttämisen ajankohtaa.

Hyllyssä: Työoikeus

Lue lisää

Palkkahallinnon säädökset 2019

Palkkahallinnon säädökset 2019 on palkka- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille suunnattu säädöskäsikirja.

Hyllyssä: Taloushallinto

Lue lisää 

Työsopimus ja ehdot erityistilanteissa

Harri Hietala, Mikko Hurmalainen, Keijo Kaivanto

Teos sopii oppaaksi sopimuksen laadintaan erityisesti erityistilanteissa. Se kertoo mistä ja miten voidaan sopia työsuhteessa ja muussa työn tekemistä koskevassa sopimussuhteessa.

Hyllyssä: Työoikeus

Lue lisää

Väärinkäytökset yrityksissä

Jarkko Sihvonen, Leea Uusi-Hautamaa

Kirja jakautuu väärinkäytöksiä ehkäisevään osuuteen, siihen miten toimitaan kun jotakin on tapahtunut sekä korjausprosessiin (estä, havaitse, korjaa). Käsittelyssä on mukana sekä tutkimustietoa että case-esimerkkejä.

Hyllyssä: Taloushallinto 

Lue lisää

Helmikuussa Arkistoon siirtyneitä

Palkkahallinnon säädökset 2018

Työsopimus ja ehdot erityistilanteissa (2017)

Tervetuloa käyttökoulutukseen!

Asiantuntijoidemme opastuksella löydät Fokuksen, Verkkokirjahyllyn ja Suomen Laki -hakupalvelun tärkeimmät toiminnallisuudet ja sisällöt. Käyttökoulutukset räätälöidään osallistujien kiinnostuksen ja tiedontarpeiden mukaan.

Kevään koulutusaikataulu on seuraava:
ma 25.3. klo 9-10
to 25.4. klo 9-10
pe 24.5. klo 9-10

Järjestämme koulutustilaisuudet Alma-talossa (Alvar Aallon katu 3 C, 00100 Helsinki). Ilmoittautumiset ja lisätietoja: kustannustoimitus@almatalent.fi

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja. Verkkokirjahyllyssä on yksitoista hyllykokonaisuutta – Työoikeus, Yritysoikeus, Julkisoikeus, Siviilioikeus, Asuminen ja ympäristöoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, Taloushallinto, Verotus ja Esimiestyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta.

Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useiden hyllyjen yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Lue lisää: