Verkkokirjahyllyn uutuudet syyskuussa 2020

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 500 ammattikirjaa. Tutustu syyskuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Juridiikan ja talouden uutiset ovat osa Alma Talent Kirjat ja sisältöpalveluita, joka tuottaa asiantuntijatyötä tekeville kirjallisuutta, verkkopalveluja ja koulutuksia ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen.

Johdatus Suomen verojärjestelmään

Niskakangas, Viitala, Hokkanen

Johdatus Suomen verojärjestelmään on verojärjestelmää ja vero-oikeutta käsittelevä perusteos.

Lue lisää 

Hyllyssä: Verotus

Korkeimman oikeuden ennakkopäätösjärjestelmä

Kirjassa käsitellään useita ennakkopäätösjärjestelmän perusasioita, kuten ennakkopäätösten ja lainsäädännön välistä työnjakoa, ennakkopäätösten oikeuslähdeopillista asemaa ja ennakkopäätösten tulkintaa.

Launiala

Lue lisää

Hyllyssä: Rikos- ja prosessioikeus

Vastuumuotoerottelu ja rakennusurakka

Perätalo

Väitöskirja on perusteellinen esitys ajankohtaisesta ja oikeudellisesti vaativasta tematiikasta.

Lue lisää

Hyllyssä: Siviilioikeus

 

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja. Verkkokirjahyllyssä on yksitoista hyllykokonaisuutta – TyöoikeusYritysoikeusJulkisoikeusSiviilioikeusAsuminen ja ympäristöoikeusPerhe- ja perintöoikeusRikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, TaloushallintoVerotus ja Esimiestyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta.Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useiden hyllyjen yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Lue lisää: