Verkkokirjahyllyn uutuudet lokakuussa 2020

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää lähes 600 ammattikirjaa. Tutustu lokakuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Kuva: Maxim Ilyahov /Unsplash

Julkisuusperiaate

Olli Mäenpää

Teos selvittää, mitä tietoja viranomaisen on annettava toiminnastaan, päätösten valmistelusta, päätöksenteon perusteista sekä suunnitelmistaan.

Lue lisää

Hyllyssä: Julkisoikeus

Virkasalaisuusrikokset

Jenna Laurikkala

Väitöskirjassa anaysoidaan kattavasti salassapitovelvollisuuden sisältöä sekä esitetään siitä runsaasti esimerkkejä.

Lue lisää

Hyllyssä: Rikos- ja prosessioikeus

 

Arkistoon lokakuussa siirtyneitä

Julkisuusperiaate (2016)

 

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja. Verkkokirjahyllyssä on yksitoista hyllykokonaisuutta – Työoikeus, Yritysoikeus, Julkisoikeus, Siviilioikeus, Asuminen ja ympäristöoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, Taloushallinto, Verotus ja Esimiestyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta.Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useiden hyllyjen yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Lue lisää: