Verkkokirjahyllyn uutuudet huhtikuussa

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 600 ammattikirjaa. Verkkokirjahyllystä löydät teoksia myös äänikirjoina. Tutustu huhtikuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Hovioikeusmenettely

Antti Jokela

Suomen hovioikeusmenettely muuttuu perusteellisesti vuoden 2023 alussa, kun todistelu tullaan ottamaan vastaan käräjäoikeudessa tehdyltä videotallenteelta. Kirja on kattava ja ajantasainen yleisesitys uudistuvasta muutoksenhausta käräjäoikeudesta hovioikeuteen ja menettelystä hovioikeudessa. Teoksessa tarkastellaan uudistuvaa hovioikeusmenettelyä sekä asianosaisten, todistajien ja muiden kuultavien muuttunutta asemaa ja tehtäviä muutoksenhaussa.

Lue lisää

Hyllyssä: Rikos- ja prosessioikeus

 

Verkkokirjahyllyssä teoksia myös äänikirjoina!

Olemme aloittaneet palvelussa kolme kuukautta kestävän kokeilun, jonka aikana kuudesta verkkokirjasta on kuunneltavissa äänikirjaversiot. Äänikirja löytyy verkkokirjan teossivun yhteydestä. 

Äänikirja on kuunneltavissa seuraavista teoksista:

Hallintomenettelyn perusteet

Prosessioikeuden oppikirja

Rikosoikeuden yleinen osa

Siviili- ja rikosprosessioikeus

Työoikeuden perusteet

Velvoiteoikeus

 

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja ja hakuteoksia. Verkkokirjahyllyssä on seuraavat hyllykokonaisuudet – TyöoikeusYritysoikeusJulkisoikeusSiviilioikeusAsuminen ja ympäristöoikeusPerhe- ja perintöoikeusRikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, TaloushallintoVerotus ja Esihenkilötyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Verkkokirjahyllystä löytyy myös Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuus. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn tai useiden hyllyjen yhdistelmän. Päivittyviä hakuteoksia voit hankkia yksittäin. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Lue lisää: