Verkkokirjahyllyn uutuudet helmikuussa 2021

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää lähes 600 ammattikirjaa. Tutustu helmikuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

100 kysymystä sairauspoissaolojen juridiikasta

Mohsen, Saari, Heiskala

Teos on pikaopas kaikille esimiehille ja HR:lle sairauspoissaoloja koskeviin arkipäivän kysymyksiin. Kirjassa käsitellään haastavia työkyvyttömyyteen liittyviä kysymyksiä työoikeuden, tietosuojajuridiikan ja työterveyshuollon toimijoiden näkökulmasta käytännönläheisesti.

Lue lisää

Hyllyssä: Työoikeus

Palkkahallinnon säädökset 2021

Kondelin, Peltomäki

Palkkahallinnon säädökset 2021 on palkka- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille suunnattu säädöskäsikirja.

Lue lisää

Hyllyssä: Taloushallinto

Siviili- ja rikosprosessioikeus

Linna, Helenius

Siviili- ja rikosprosessioikeus on tiivis ja kokonaisvaltainen yleisesitys suomalaisesta ja eurooppalaisesta prosessioikeudesta.

Lue lisää

Hyllyssä: Rikos- ja prosessioikeus

 

Arkistoon siirtyneitä

Palkkahallinnon säädökset 2020

 

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja ja hakuteoksia. Verkkokirjahyllyssä on seuraavat hyllykokonaisuudet – TyöoikeusYritysoikeusJulkisoikeusSiviilioikeusAsuminen ja ympäristöoikeusPerhe- ja perintöoikeusRikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, TaloushallintoVerotus ja Esimiestyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Verkkokirjahyllystä löytyy myös uusi Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuus. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn tai useiden hyllyjen yhdistelmän. Päivittyviä hakuteoksia voit hankkia yksittäin. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Lue lisää: