Verkkokirjahyllyn tammikuussa ilmestyneet uutuudet

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää lähes 600 ammattikirjaa. Tutustu tammikuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Verkkokirjahylly

Päätöksen juoni

Päivi Heikinheimo

Päätöksen juoni on käytännönläheinen kirja päätöksenteon haasteista ja sen kehittämisestä organisaation menestyksen kulmakiveksi. Kirja antaa viitekehyksen ja konkreettisia työkaluja päättäjille sekä auttaa ymmärtämään, miten me kaikki voisimme kehittää päätöksentekoamme.

Lue lisää

Hyllyssä: Esimiestyö

Työsuojeluvastuuopas

Hietala, Hurmalainen, Kaivanto

Työsuojeluvastuuopas on havainnollinen ja käytännönläheinen teos työnantajan työsuojeluvastuusta kaikenkokoisten yritysten ja julkishallinnon johdolle, esimiehille, työsuojeluhenkilöstölle sekä työntekijöille ja heidän edustajilleen.

Lue lisää

Hyllyssä: Työoikeus

Työoikeudellisen Yhdistyksen vuosikirja 2020

Jaana Paanetoja (toim.)

Vuoden 2020 vuosikirjassa on kolme artikkelia, emeritusprofessori Niklas Bruunin haastattelu sekä yksi näkökulma-kirjoitus.

Lue lisää

Hyllyssä: Työoikeus

 

Arkistoon siirtyneitä

Työsuojeluvastuuopas (2019)

Työoikeudellisen Yhdistyksen vuosikirja 2020

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja. Verkkokirjahyllyssä on yksitoista hyllykokonaisuutta – Työoikeus, Yritysoikeus, Julkisoikeus, Siviilioikeus, Asuminen ja ympäristöoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, Taloushallinto, Verotus ja Esimiestyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta.Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useiden hyllyjen yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Lue lisää: