Verkkokirjahyllyn marraskuussa ilmestyneet uutuudet

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää lähes 600 ammattikirjaa. Tutustu marraskuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Coachin työkalupakki

Sirkku Ruutu

Coachin työkalupakki antaa välineitä ratkaisukeskeiseen valmentamiseen ja ihmisten johtamiseen muuttuvassa työympäristössä.

Lue lisää

Hyllyssä: Esimiestyö

Maakaaren järjestelmä III - Kiinnitys ja panttioikeus

Matti Ilmari Niemi

Teos vastaa kiinteistöpanttioikeutta koskeviin tulkintakysymyksiin ja tekee ymmärrettäväksi kiinteän omaisuuden ja siihen rinnastuvan käyttöoikeuden käyttämisen luoton vakuutena.

Lue lisää

Hyllyssä: Asuminen ja ympäristöoikeus

Työaika  - Työaikajärjestelyt ja sopimusmallit

Hietala, Hurmalainen, Kaivanto

Teos sisältää työaika-asiakirjojen sopimusehtoja ja sopimusmalleja työpaikan työaikajärjestelyiden toteuttamiseen.

Lue lisää

Hyllyssä: Työoikeus

Työpaikan lait  ja työsuhdeopas 2021

Kimmo Nieminen (toim.)

Työpaikan lait ja työsuhdeopas 2021 on HR:n, luottamushenkilöiden, työsuojeluhenkilöstön ja esimiesten tarpeisiin suunnattu tiivis käsikirja työsuhteesta.

Lue lisää

Hyllyssä: Työoikeus

 

Arkistoon siirtyneitä:

Työpaikan lait ja työsuhdeopas 2020

 

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja. Verkkokirjahyllyssä on yksitoista hyllykokonaisuutta – Työoikeus, Yritysoikeus, Julkisoikeus, Siviilioikeus, Asuminen ja ympäristöoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, Taloushallinto, Verotus ja Esimiestyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta.Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useiden hyllyjen yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Lue lisää: