Usein kysyttyä toimituksen chatissa

Tiesithän, että voit ottaa toimitukseen yhteyttä chatissa, jos sinulla on kysymyksiä Suomen Laki, Fokus tai Verkkokirjahylly -palveluista.

Voinko muuttaa fontin kokoa Fokuksessa? 

Lukunäkymän fontin koko skaalautuu näytön / selainikkunan koon mukaan. Etenkään suuremmalla näytöllä pieninkään fonttikoko ei ole riittävän pieni silloin, kun selainikkuna on levitetty koko ruudun kokoiseksi. Kehitämme palvelua siltä osin, mutta sillä välin fonttikokoa saa pienennettyä vielä reilummin kahdella eri tavalla: 

1) Selainikkunan koon muuttaminen. Pienentämällä selainikkunaa myös fonttikoko skaalautuu vastaavasti. Jos selainikkuna on avattu koko näytön kokoiseksi, asiakas voi klikata selainikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa "Palauta"-painiketta (kaksi neliötä päällekkäin). Tämän jälkeen selainikkunan kokoa voidaan muokata ottamalla kiinni ikkunan kulmasta ja raahaamalla ikkuna sopivan kokoiseksi.
2) Käyttämällä selaimen zoomaus-toiminnallisuutta. Chromessa, Firefoxissa ja IE:ssä zoomaus toimii näppäinyhdistelmillä "ctrl -" ja "ctrl +" (edited) 

 

Mistä tiedän kuinka paljon Fokus-teoksesta on vielä lukematta?

Kun etenet lukunäkymässä, palvelu lataa sinulle lisää tekstiä. Näet teoksen nimipalkin alla olevasta etenemispalkista, kuinka pitkälle olet edennyt teoksen sisällössä ja kuinka paljon sinulla on vielä jäljellä. 

***

Chat palvelee arkipäivisin Suomen Laki, Fokus ja Verkkokirjahylly -palveluissa ja lisää käyttöohjeita löydät täältä

Lue lisää: