Tietokirjailijapalkinto oikeusneuvos Timo Räbinälle

Tietokirjailijapalkinto on tunnustus laajasta ja ansiokkaasta tietoteostuotannosta.

Korkeimman hallinto-oikeuden oikeusneuvos, vero-oikeuden dosentti, KTT  Timo Räbinä vastaanotti lauantaina Helsingin Kirjamessuilla Suomen tietokirjailijat ry:n Tietokirjailijapalkinnon.

Timo Räbinä on kirjoittanut Alma Talentin kustantamana yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa verotusmenettelyä, henkilöverotusta ja jäämistöverotusta koskevia teoksia esimerkiksi Jäämistösuunnittelu, Verotusmenettelyn perusteet ja Henkilökohtaisen tulon verotus.

Vuonna 2020 ilmestyviä teoksia ovat Perunkirjoitus ja perinnön veroseuraamukset ja Jäämistösuunnittelu I – Perittävän jäämistösuunnittelukeinot.

Timo Räbinä on korkeimman hallinto-oikeuden jäsen. Aikaisemmin hän on työskennellyt noin 25 vuoden ajan Verohallinnon eri tehtävissä ja valtiovarainministeriössä. Hän on vero-oikeuden dosentti Helsingin, Tampereen ja Itä-Suomen yliopistoissa.

Tietokirjailijapalkinnot myönnettiin Helsingin Kirjamessuilla 19. kerran. Palkinnot jakoivat Suomen tietokirjailijat ry:n puheenjohtaja Markku Löytönen ja varapuheenjohtaja Tuula Uusi-Hallila.

Muut tietokirjailijapalkinnolla palkitut olivat Svenolof Karlsson, Sari Näre, Jukka Tarkka ja Katariina Vuori.

Katariina Vuori, Jukka Tarkka, Timo Räbinä, Sari Näre, ja Svenolof Karlsson.

Lue lisää: