Tiesitkö tämän uudesta lukunäkymästä?

Verkkokirjahyllyn ja Fokuksen uusi aktiivinen sisällysluettelo auttaa navigoimaan teoksen sisällä.

Teoksen lukunäkymää on laajennettu. Nyt voit valita, haluatko pitää toimintoikkunaa näkyvissä vai et. Toimintoikkunasta löydät sisällysluettelon, teoshaun ja asiahakemiston. Toimintoikkunan saat esiin klikkamalla sen kuvakkeita. 

 

Toimintoikkunan voi kiinnittää klikkaamalla nuppineula-kuvaketta. Kiinnitys kaventaa lukutilaa. Voit vapauttaa kiinnityksen klikkaamalla kuvaketta uudelleen. 

 

Uutena ominaisuutena löydät nyt myös erilliseen välilehteen avautuvan aktiivisen sisällysluettelon. Löydät sen toimintoikkunasta nuppineula-kuvakkeen vierestä (plus-merkki). 

 

 

Klikkaamalla rakennepuu-kuvaketta teoksen koko sisällysluettelo aukeaa uuteen välilehteen. Sisällysluettelo on aktiivinen, eli pääset otsikoita klikkaamalla siirtymään teoksen sisällä. 

 

 

Kun asettelet lukunäkymä-ikkunan ja sisällysluettelo-ikkunan vierekkäin, sinun on helppo löytää oikea kohta teoksesta ja siirtyä siitä eteenpäin. 

 

 

Harjoitus tekee mestarin tässäkin – autamme myös mielellämme palvelun käytössä! Ota yhteyttä sähköpostitse kustannustoimitus@almatalent.fi tai chatin kautta.

Lisää käyttöohjeita ja vinkkejä löydät täältä

Lue myös aikaisempia käyttövinkkejä 

Lue lisää: