Suomen paras bisneskirja 2018 on Alma Talentin kustantama Tilannetaju – päätä paremmin

Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinnon voittaja on Helena Åhmanin ja Harri Gustafsbergin kirja Tilannetaju – päätä paremmin (Alma Talent). Pääpalkinnon 30 000 euroa lisäksi teos voitti myös jo aiemmin julkistetun yleisöäänestyksen.

Vuoden_businesskirja_2018_jpg

Åhmanin ja Gustafbergin voittajateosta palkintoraati kiittelee sen annista jokaiselle omien päätöstensä ja ratkaisujensa laadusta kiinnostuneelle.

”Kyky toimia kussakin hetkessä tarkoituksenmukaisella tavalla korostuu kompleksisessa, jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, ja se tekee kirjasta ajankohtaisen. Kirjoittajien kokemustausta ja ammattitaito mahdollistaa teorian ja käytännön vuoropuhelun, joka motivoi lukijaa oman ajattelutapansa kehittämiseen”, kertoo palkintoraadin puheenjohtaja Olli-Pekka Heinonen. 

”Vaikeasta ja paljon uutta tietoa sisältävästä aiheesta huolimatta kirja on tyylikkään selkeä ja helppolukuinen”, Heinonen lisää.

Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinto jaetaan joka toinen vuosi, nyt jo 12. kertaa. Palkinnon tavoitteena on kannustaa jokaista kehittämään itseään ja omaa osaamistaan lukemalla hyviä suomalaisia yrityskirjoja sekä antaa näkyvä tunnustus kirjoittajalle tai kirjoittajaryhmälle, joka on aikaansaanut erityisen ansiokkaan teoksen.

Lisätietoja: Sisältöpäällikkö Suvi Aalto, suvi.aalto@almamedia.fi, 040 342 4745.

Tutustu kirjaan tästä

Lue lisää: