Mitä (t)yöpöydällä Antti Aho?

Antti Aho on Talenomin talous- ja henkilöstöjohtaja. Hänen esikoiskirjansa Kirjanpitäjästä konsultiksi - Pääkirja ilmestyi tammikuussa. Tässä sarjassa kerromme, mitä kirjailijalle kuuluu nyt.

Antti Aho

1. Mitä työpöydälläsi on parhaillaan?

Talous- ja henkilöstöjohtajan arkea sävyttävät tapaamiset henkilöstön ja johdon kanssa. Keskustelut liikkuvat henkilöstölle tärkeiden teemojen sekä esimiestyön ja talouden ympärillä. Välillä teen töitä sormet savessa erilaisten laskelmien ja projektien parissa. Juuri nyt rekrytointikäytännöt ovat lähemmässä tarkastelussa.

2. Entä yöpöydälläsi?

Luen paraikaa Rumeltin kirjaa nimeltä Good Strategy, Bad Strategy. Erinomainen ajatusten herättelijä, joka ohjaa pohtimaan liiketoiminnan peruskysymyksiä. Hieman kevyempänä kirjana siinä rinnalla kulkee Michelle Obaman elämänkerta, jota kuuntelen äänikirjana urheillessani ja autossa. Mahtavaa päästä kirjan kautta tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja maailmoihin!

3. Mihin aiot tarttua seuraavaksi?

Olen kova hankkimaan kirjoja ja nytkin hyllyssä on monta kirjaa jonossa. Joskus menee vuosiakin, ennen kuin johonkin tartun. Tilasin juuri Uusitalo-Arolan kirjan Uuvuksissa. Ehkä luen sen seuraavaksi. Henkilöstöjohtajana haluan ymmärtää paremmin jaksamisen anatomiaa.

***

Antti Ahon kirja Kirjanpitäjästä konsultiksi - Pääkirja ilmestyi tammikuussa 2019 (Alma Talent).

Lue lisää: