Lakimiesmatrikkeli 2019 – päivitys käynnissä

Neljän vuoden välein julkaistava kirja ilmestyy jo yhdeksännentoista kerran. Tietojen päivittäminen lakimiesmatrikkeliin on alkanut.

Asianajapäivillä 25.1. kävijät kuvauttivat itsensä matrikkelia varten.

Lakimiesmatrikkeli kokoaa vakiintuneesti kaikki suomalaiset lakimiehet yksin kansiin sekä  kattavaan verkkopalveluun. Lakimiesmatrikkelissa julkaistaan niiden henkilöiden tiedot, joilla on oikeus toimia lakimiehenä Suomessa. Matrikkeliin kootaan siis vain ylemmän oikeustieteellisen tutkinnon suorittaneiden tiedot.

Alkuvuoden aikana matrikkeliin on jo saatu sekä vastavalmistuneiden että jo vuosia mukana olleiden päivitettyjä tietoja. Neljän vuoden välein julkaistava kirja ilmestyy jo yhdeksännentoista kerran ja julkistetaan Lakimiespäivässä 11.10.2019.

Tietojen tarkastaminen ja päivittäminen onnistuu helposti osoitteessa www.lakimiesmatrikkeli.fi/paivitys. Voit myös kieltää tietojesi julkaisun palvelussa itse tai ottamalla yhteyttä matrikkelitoimitukseen.

Päivittämällä omat tietosi pysyt mukana alan vireässä verkostossa! Matrikkeli on kysytty teos juridiikan ammattilaisten parissa.

 

Lue lisää: