Kirjavinkit kevääseen – liiketoiminta ja sijoittaminen

Alma Talentin kevään 2020 kirjat

Kuva: Vanesa Conunaese, Unsplash

LIIKETOIMINTA

Jaakko Kilpeläinen
Ansaittu julkisuus

Kuinka maksimoida mediahuomio? Helppotajuinen ja käytännönläheinen mediaviestinnän opas kertoo, miten maksimoida mediahuomio ja saada oma viesti näkyviin mediassa. Ansaittu julkisuus – Kaikki olennainen mediaviestinnästä käy läpi mediaviestinnän toimivia käytäntöjä ja havainnollistaa niitä rohkaisevien tositarinoiden avulla. Kirja osoittaa myös ne sudenkuopat, joihin huomionjanoisen on syytä varoa lankeamasta, ja nostaa viestintäalan kulisseista päivänvaloon muutaman varoittavan, anonyymin esimerkin.

Tulossa kesäkuussa

 

Jarkko Rantanen, Heikki Kankaanpää, Ira Leppänen

Johda tunneilmastoa Vapauta työyhteisösi todellinen potentiaali

Tämä kirja kertoo työpaikan tunneilmastosta ja sen vaikutuksista ihmisten, tiimien ja työyhteisöjen suorituskykyyn. Ihmisten työssään kokemat tunteet vaikuttavat heidän suorituskykyynsä lukemattomin tavoin. Jos haluamme saada käyttöön ihmisten todellisen potentiaalin, meidän on ymmärrettävä syvästi, mitä tarkoittaa olla ihminen – myös työelämässä. Kirja opastaa tutkimusten ja esimerkkien kautta, miten työpaikan tunneilmastoa voidaan kehittää ja rakentaa menestystä ruokkiva tunneilmasto, jossa ihmiset voivat hyvin ja tuottavuus paranee.

Tulossa maaliskuussa

 

Petteri Lillberg, Riku Mattila

Kestävä markkinointi – ilmastonmuutosopas brändeille
Jos markkinointi ei muutu, siitä on vaarassa tulossa kestämättömien elämäntapojen mannekiini, ilmastonmuutoksen syntipukki.
Kestävä markkinointi – Ilmastonmuutosopas brändeille! on ensimmäinen suomenkielinen markkinoinnin opas, joka katsoo markkinointia puhtaasti ilmastonmuutoksen näkökulmasta. Se avaa uusia uria vastuulliseen brändinrakennukseen ja antaa uudenlaisia näkökulmia markkinoinnin suunnitteluun.
Tulossa huhtikuussa

 

Mirjami Sipponen-Damonte
Varmuutta fasilitointiin

Kattava ja käytännönläheinen opas kaikille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja varmuuttaan palaverien sekä työpajojen osallistavassa ohjaamisessa, eli fasilitoinnissa.
Varmuutta fasilitointiin käsittelee fasilitaattorin roolia, fasilitoitujen tilaisuuksien tavoitteiden määrittelyä ja prosessin muotoilua, sekä ryhmädynamiikan ja ryhmän kanssa tarvittavien vuorovaikutustaitojen hallintaa.
Tulossa huhtikuussa

 

Ilkka Rajala, Petri Matero, Davide Floreno
Voittamaton – 11 avainkykyä menestykseen ja mielenrauhaan

Menestys ja sitä ruokkiva asenne eivät ole syntymälahjoja, vaan opittavia ja kehitettäviä asioita aivan siinä missä muutkin taidot. Tässä kirjassa avataan 11 avainkykyä, jotka yhdistävät menestyviä ihmisiä bisneksen, taiteen, tieteen ja kulttuurin aloilla. Opit tunnistamaan avainkykyjä itsessäsi ja kehittämään niitä käytännönläheisillä mielen työkaluilla.
Tervetuloa matkalle voittamattomaksi!
Tulossa huhtikuussa

 

SIJOITTAMINEN

Ninni Myllyoja, Emilia Kullas

Rahan taju

Kuka huolehtii äidistäsi, kun hän on vanha? Hyvin todennäköisesti sinä.
Naiset kantavat vastuun lähimmäisistään, vauvoista vanhuksiin. Tämä on suurin syy siihen, miksi nimenomaan naisten pitää ottaa raha-asiansa haltuun ja sijoittaa.
Tulossa huhtikuussa

 

Kalle Kauppila, Vesa Puttonen, Eljas Repo

Miten sijoitan rahastoihin
Kirja on kattava ja kansantajuinen yleisesitys rahastosijoittamisesta kaikille siitä kiinnostuneille. Siinä kerrotaan, mitä sijoitusrahastot ovat ja miten ne toimivat sekä mihin asioihin rahastoa valittaessa tulisi kiinnittää huomiota.
Kirjassa esitetään myös erilaisten tunnuslukujen laskemista ja tulkintaa sekä internetin hyödyntämistä rahastosijoittamisessa.
Tulossa toukokuussa

 

Lue lisää: