”Ja palkinnon saa...” – Syysjuhlassa palkitut tekijät

Vuoden aikana on ilmestynyt satakunta uutuuskirjaa ja tuhansia digipäivityksiä sekä pidetty yli 500 koulutusta: kaiken tämän olemme tehneet yhdessä kirjailijoidemme ja kouluttajimme kanssa. Palkitsimme kahdeksan tekijää Alma Talentin Syysjuhlassa 4.10.2018 Bio Rexissä. Kuka on vuoden juridiikan tekijä entä vuoden viestijä, ja miksi? Esittelemme tämän viikon uutiskirjeissä palkintokategoriat ja vuoden tekijät.

Seppo Villa ja Päivi Korpisaari

Vuoden juridiikan tekijä

Kauppaoikeuden professori Seppo Villa palkittiin tänä vuonna juridiikan tekijän palkinnolla. Seppo Villa on yhtiöoikeuden asiantuntija ja opettaja, joka vaikuttaa Suomessa ja kansainvälisesti mm. European Banking Instituten johtokunnassa. Hän on innovatiivinen ja tuottelias kirjailija ja häntä kiitettiin erityisesti tavasta, jolla hän vuosittain huolehtii omat ja yhteisprojektit takuuvarmasti valmiiksi (mm. Osakeyhtiö I–IV). Villa on pidetty luennoitsija, joka ei pitäydy kelmuissa, vaan on kuin kotonaan fläppitaululla vastaamassa osallistujien visaisiin kysymyksiin.

 

Vuoden viestijä

Viestintäoikeuden professori Päivi Korpisaari palkittiin vuoden viestijänä. Korpisaarta kiitettiin valovoimaisuudesta luennoitsijana seminaareissa. Kirjoittajana hän on  teräväkynäinen ja hallitsee suvereenisti laajat kokonaisuudet. Laajoja kysymyksiä hänellä on työpöydällä tälläkin hetkellä, kun kommentaari uudesta tietosuojalainsäädännöstä on valmisteilla (Uusi tietosuojalainsäädäntö). Sekä koulutuksissa että kirjoissa Korpisaari kuitenkin osaa tehdä vaikeista oikeuskysymyksistä kaikille ymmärrettäviä. Hän on kantaaottava oman oikeudenalansa keulakuva myös some-kanavissa ja sananvapauden tinkimätön puolustaja.

 

Lue lisää: