Don't believe me just watch!

Lain Huuto -kuoro järjesti torstaina 11.10. Savoy-teatterissa huikean koko illan viihdespektaakkelin.

Konsertin vieraaksi oli kutsuttu yksi maailman tämän hetken seuratuimmista beatboxaajista, Felix Zenger, joka hurmasi virtuositeetillaan ja karismallaan koko Savoyn täyden katsomon.

Laulusolistit löytyivät kaikki kuoron omasta rivistöstä kuten myös konsertin kepeästä tunnelmasta vastannut juontaja, jonka moni epäili työskentelevän ammatikseen juontajana viihdeohjelmissa (Saila Löfström, Legal Counsel, Luovat sisällöt, Yleisradio Oy).

Villeheikki Huuskonen: "I just want your extra time and your – KISS!"

Kaikki kuorolaiset lauloivat tällä kertaa omiin mikrofoneihinsa. "Sehän jännitti meitä viikkoja etukäteen… Paavo oli uhkaillut, että jos ei osaa stemmoja, mikki suljetaan… Mutta kaikki kuulosti tosi hyvältä!", kuorolaiset kertoivat nauraen. Saliäänestä vastasi maailmanluokan lauluyhtyemiksaaja Ilu Herkman, joka on suomalaisille tuttu taustahahmo mm. Rajattoman miksaajana.

"Parasta oli tunne, että saan olla osa tällaista porukkaa ja vetää tällaisia biisejä isolla lavalla - omaan mikkiin - aivan huikeiden solistien kanssa ja vielä täydelle salille!" hehkutti altto Tiia Ryhänen (General Counsel, Gasum Oyj).

"Keikka oli alkujännityksen jälkeen pelkkää nautiskelua, vaikka oma ääni olikin käheänä. Annoin lavalla aivan kaikkeni. Se oli syvää yhteyttä musiikkiin ja esiintymiseen." (Pauliina Pottonen, Työmarkkina-asiantuntija, Kaupan liitto ry)

"Parasta konsertissa oli Felix ZENZER (sic!). Mustakin tulee biitboxeri." (Erään kuorolaisen 8v lapsi)

Konsertin jälkeen kaikkien huulilla oli sama kysymys: miksi vain yksi konsertti?

"Tavataan ensi syksynä Musiikkitalossa Lain Huudon suuressa kymmenvuotisjuhlakonsertissa – ei tämä tähän jää", kommentoi kuoronjohtaja Paavo Hyökki hymyillen. Kuoro aikoo myös levyttää Savoyn konsertissa kuultua viihdeohjelmistoa (https://www.lainhuuto.fi/funkitup/) kevään 2019 aikana.

Lain Huudon tunnelmalliset IHME-joulukonsertit 11.12. (Johanneksen kirkko) ja 18.12. (Uspenskin katedraali). Liput 20/15€. Lippuja kuorolaisilta. Joulun aikaan kuorolaiset tekevät myös yksityisesiintymisiä ja pienryhmäkeikkoja. Yhteydenotot: info@lainhuuto.fi

 

Kuvat: Eino Nurmisto Photography

Lue lisää: